Liqueur Pisa

Pisa, dat erg soepel en gemakkelijk drinkbaar is, biedt een fantastische nootachtige smaak die soepel is met een complex mondgevoel.

Pisa is de eerste likeur gemaakt van een mix van drie verschillende noten; pistache, amandel en hazelnoten - noten die al eeuwenlang rond de stad Pisa in Toscane groeien.

In de vroege jaren 90 nam de uitvinder van Pisa Liqueur een romantische vakantie met zijn vrouw op het Toscaanse platteland. Terwijl ze genoten van het fantastische uitzicht, het landschap en elkaar, hebben ze ervoor gekozen om dat moment voor altijd vast te leggen door deze fijne likeur te maken en het toe te wijden aan het gebied en de stad waar ze hun vakantie hadden.

Pisa, dat erg soepel en gemakkelijk drinkbaar is, biedt een fantastische nootachtige smaak die soepel is met een complex mondgevoel. Uitstekend bij kamertemperatuur, op de rotsen of in cocktails, Pisa kan ook worden gebruikt als een accent op ijs of Tiramisu.